Výstava Prešov

02.10.2009 22:47

    Tak jsme se dne 26.9.2009 zůčastnily s Nancy výstavy v Prešově na Slovensku, no tedy zůčastnily jeli jsme na čumendo se skvělými kamarádkami a jejich hafušema co holky vystavovali. Sice Nancy z počátku cesty remcala, přece jenom něco "černého" (gréní slečna Bia) si chtěla hrát a Nanynka nee. Ale únava a to že prostě neni kam utéct udělala své a Nancy začala Bianku ignorovat a byla v pohodě.
    Na cestě jsme se stavily ve Valmezu kde jsme s Ivčou nabrali Káťu se Safírkem a opět Nancy brblala že přibyl další belgán Ale protože auto nebylo zrovna veliké nakonec se Nancy smířila i se Safírkem.
    Předpokládáná cesta měla být dlouhá cca 8 hodin jízdy v autě, ale jelikož jsme uvízli v zácpě cesta se nám prodloužila až na 10 hodina do hotelu jsme dorazily kolem 11 a všichni jsme byli tak unavení že jsme se najedli dali papat hafušům a šli do hajan.
    Druhý den následoval den D a tedy výstavy, no řekněme to takto jelikož holky vystavovali Biu a Safírka nejspíše pořadatelum přišlo že i Nancy nejspíš patří do výstavní kruhu a tak jsme vstoupily do výstavního areálu zdarma čehož jsme vůbec nelitovali.

    Holky s belgičáky přišli na řadu poměrně brzo a i výsledek stál za to, Ivča s Biancou si odvezli V1 CAJC, Vítěz Slovenska mladých 2009 a Káťa se Safírkem si odvezli V1 CAC, Vítěz Slovenska 2009 načež oběma ještě jednou moc gratulujem

    S Nancy jsme se jeli podívat na americké kokry, tedy na ty pravé, kokříky jsme viděli a doufala sem že v kruhu uvidíme i psa z CHS Fly Mystery, Slovenské CHS, která mě okouzlila svými odchovy a která se stala mojí favouritkou (tedy pokud ještě někdy am.kokra mít budu s čímž si začínám pohrávat), bohužel jsme psíka v kruhu nestihly a tak z mého snu sešlo, nicméně co jsem koukala na výsledky odvezl si CAJC a Vítěz Slovenska mladých.
    Nakonec jsme s Nancy mohli alespoň obdivovat anglické kokršpaněly v kruhu a zjistila sem že Nancy má s nima až přes příliš podobného .
    

    Nu co dodat závěrem? Výlet se nam velmi vydařil a i když to byla dlouhá cesta stálo to za to ve společnosti fajn lidiček se stejnými zájmy jako mám já. Pevně doufám že brzo Káťa hodí nějaké foto našich chlupáčů na internet :o)

 

Alena Köhlerová ml.

—————

Zpět