MVP Praha

13.11.2009 18:52

    V sobotu jak již víte jsme byli na výstavě v Letňanech, ještě tento rok pouze na čumendu. Na výstavu jsme se rozhodli jet s Fantasy aby se nam trochu otrkala, zvykla si že na jednom místě může být i několik tisíc psů a jednou tolik lidí. Ze začátku Fantasy byla ze všeho vyplašená, ale nakonec ukázala že to prostě nic není a byla v pohodě. Během cardaní po areálu si každý Fantasy fotil (no ještě aby ne, byla tam jediná německá doga v sobotu ) a protože tam skutečně byla jediná doga, každý si jí chtěl pohladit, nejvíce nás dojala malá holčička, která přišla s dotazem zda si Fantu může pohladit, což jsme samozřejmě dovolily a nakonec když holčička odcházela, objala Fantasy kolem krku :o)

    Protože to byl výlet se všim všudy, neváhaly jsme a nakoupily plno blbostí (jak jinak) - Fantasy dostala dvě nové misky na vodu, nové výstavní vodítko, frolíky na mlsání a Nancy dostala nový obojek, obrali jsme spoustu stánků o vzorky granulý, kterými budeme hlavně krmit potkany a také nam pomůžou při výběru granulý pro Nancy (která opět odmítá jíst tentokráte už druhou značku granulý za rok! ).
    Toť náš sobotní výlet, ještě jsme měli v plánu jet na výstavu v neděli (hlavně na dogyyyy), ale bohužel nam nevyšel a tak jsme výstavní neděli musely vypustit, což nás hrozně mrzí .

    Všem zúčastněným srdečně blahopřejeme k výsledkům z výstavy!

—————

Zpět