Jak docestovala k nám :)

26.01.2009 17:34

Fantasy jsme prodali jako posledního prcka z vrhu (asi taky proto nam to tak trhalo srdce když odcházela) mladému manželskému páru, který nás ujisťoval že Fantasy bude v nejlepších rukou, bude o ní skvěle postaráno (panička si ji chtěla brát s sebou do práce, aby jí Fantasy dělala doprovod). Tak Fantasy cestovala k novým majitelům, zdála se to být krásná věc, že i naše poslední štěňátko z vrho nalezlo své nové a skvělé majitele. Bohužel nic neni vždy tak růžové jak by mělo být. Dne 30,4,2004 nam volali z útulku v Troji, že se tam nachází naše štěně (podle tetovacího čísla, mělo jít o Ferrien), ale po popsání popisu, že štěně má na krku srst obrácenou jsme zjistily že se jedná o Fantasy. Neváhali jsme ani okamžik a jeli pro Fantasy do útulku, předpokládali jsme že bude trochu hubenější, ale jinak doga jak má být. Nicméně když jsme přijeli do útulku a Fantasy k nam přišla, nestačily jsme se divit-měla šedivou srst, povyslá víčka, vystouplé kyčle, a při více jak 100m se jí podvrkli nohy. Co ale naší holčičce zůstalo byla její skvělá povaha, ač jí majitelé vyhodily na ulici, kde ji srazilo auto, byla neuvěřitelně mazlivá a hodňoučká na všechny kolem.
A proč ji majitelé vůbec vyhodily? Když se jich policie ptala, proč Fantu vyhodily nejdříve odpověděli, že ji prodali (nevěděli komu), pak že ji dali kamarádovi (opět něvěděli ani jak se jmenuje, ani kde bydlí). Její bývalí majitelé nám ani neodepsali na dopis zda vlastní její PP či očkovací průkaz (vše jsme nechali vystavit znova, nebyl s tím nejmenší problém).
Když jsme přijeli domu (v útulku jsme dostali cca 20 dkg granulý od býv. majitelů-její denní dávka granulý!), Fantasy se skamarádila s její maminou (Tiffou) a holky se spolu zabydleli na zahradě (na noc chodily dom, Fantasy měla rýmu-teklo jí z nosu). Bohužel Tiffa krátce poté zemřela na torzi žaludku a tak nám Fantulka zůstala doma.
Trvalo nám více jak 2 roky než se Fnatsy srovnala - získala správnou barvu srsti, trochu se obalila svaly a hlavně se z ní stal sportovec (neni pro ni problém ani běh u kola, který v roce 2004 nepřipadal vůbec v úvahu!).

Toto je příběh jak se Fantasy opět dostala domů (a my jsme za to moc vděční), je to nejhodnější a nejmazlivější fenka na světě!

—————

Zpět